1-Enkelt

1-Enkelt er en elegant og modern bitter, hvis brand er blevet udvidet, så Danmark har fået sit første ingefærshot. Med 100% naturlige ingredienser indeholder 1-Enkelt Ginger både noget varmt, noget friskt og noget sødt. Give Ginger a shot!

1-Enkelt

En elegant og moderne bitter med en enkel og fint afrundet smag. 1-Enkelt blev udviklet i 2001 efter et omfattende analyse arbejde, der resulterede i en sødlig bitter med smag af anis og citrus. 1-Enkelt er testet som en ren vinder, hos både mænd og kvinder.

Sødlig bitter med smag af anis og citrus. Smagen er rund og velafbalanceret. Den kastanjerode 1-Enkelt består af i alt 9 krydderier, heriblandt anis og lakrids, som dominerer i duft og smag med en enestående  renhed. Planterødder giver den behagelige smag, og citrusskaller giver en fantastisk base, hvorfra anisen og lakridsen viser sig fra deres bedste side.

Læs mere og deltag i konkurrencer på 1-Enkelt.dk eller facebooksiden

1-Enkelt morgen

1-Enkelt Ginger

1-Enkelt Ginger, Sweet Spicy Shot, er en nyskabelse og den første af sin slags. En frisk smag af ingefær i et harmonisk samspil bl.a. med varme naturlige krydderier, appelsinblomster, citronskal og sødmefyldt honning. 1-Enkelt Ginger er udelukkende fremstillet af naturlige ingredienser, frugter og krydderier. Der er blevet foretaget en skånsom filtrering, netop for at bevare de mange naturlige egenskaber og friske nuance i duft og smag.

1-Enkelt Ginger bør serveres afkølet som shot. Den er lige ideel på natklubben som ledsager til brunch- og morgenbordet - altid i godt selskab. En smag og et udtryk du skal prøve—indbydende, overraskende og med toner af “functional food”.

1-Enkelt Ginger
Back to top

Velkommen

Denne hjemmeside indeholder information om drikkevarer, som henvender sig til dig der er fyldt 18 år.

Ja, jeg er fyldt 18 år

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere