Akvavit

Produkter

Artikler

 • O.P. Anderson

  Denne traditionsrige svenske akvavit er håndværksmæssigt fremstillet og krydret efter en original opskrift med kommen, anis og fennikel. Den er lavet på udvalgte råvarer og er statskontrolleret økologisk. Krydderi destillatet lagres på egetræsfade i mindst 6 måneder, hvilket afrunder smagen og gør den særdeles mødekommende.
 • Prima

  Snaps er en del af den svenske kulturhistorie og er en tidløs smagsforstærker til mad. Nu samler den svenske snaps sig under et nyt navn “Prima Svensk Aquavit och Brännvin”.
 • Brøndums

  Akvavit er en traditionsrig drik i Norden. Betegnelsen akvavit stammer fra det latinske aqua vitae der betyder "livets vand". Den vandt indpas i Middelalderen og var i begyndelsen et lægemiddel tilsat helbredende urter.
 • O.P. Anderson nyhed: Petronella

  News creation date
  Petronella - - Økologisk aquavit med noter af æble og kummen.
  Foråret står for døren, og i denne tid med påskefrokost, pinsefrokost eller det helt almindelige danske frokostbord, hvad egner sig så bedre end en mild og delikat akvavit? I år lancerer svenske O.P. Anderson deres nye akvavit Petronella som er et mildere alternative til den traditionelle akvavit og er derfor også særdeles velegnet til diverse cocktails på en lun forårsdag.
 • Økologisk juleaquavit med noter af orange og cognac

  News creation date
  Ingen julefrokost uden snaps. ’O.P. Anderson Julaquavit’ har julede noter af bitter orange og cognac, men er krydret med kommen, anis og fennikel som sin originale storebror i aquavitporteføljen, hvilket gør den særdeles velegnet til det traditionelle, danske julefrokostbord.
 • Brøndums introducerer nye Kryddersnapse

  News creation date
  Snaps har i mange år været fast gæst på forårets frokostborde, og de seneste år har særligt tendensen til hjemmelavede kryddersnapse taget fart. Brøndums Snaps har i årevis sat en ære i at krydre smagfulde snapse til danskerne og lancerer nu en serie af kryddersnapse med naturlige råvarer, der med deres frugtrige og krydrede smag og en lavere alkoholstyrke egner sig fortrinligt til frokosten.
Back to top

Velkommen

Denne hjemmeside indeholder information om drikkevarer, som henvender sig til dig der er fyldt 18 år.

Ja, jeg er fyldt 18 år

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere