Altia Denmark A/S - en del af Altia Corporation

Altia Denmark er en del af Altia Corporation, som er en finsk virksomhed med Norden og Baltikum som hjemmemarked.

Altia Corporation er en vin- og spiritus servicevirksomhed der udvikler, producerer, markedsfører og sælger egne mærker samt leverandørmærker. Altia repræsenterer en lang række internationale kvalitetsmærker fra hele verden og fremstiller og markedsfører en række egne lokale, regionale samt internationale mærker. Altias mest kendte egne mærker er: 1-Enkelt Bitter, Brøndums Snaps, O.P. Anderson Akvavit, Renault Cognac, Chill Out, Santa Christina, Koskenkorva Vodka, m.fl.

Altia Corporation omsætter årligt for ca. €500 mio. og har mere end 1.000 medarbejdere.

Altia Denmark A/S er et 100% ejet datterselskab af Altia Corporation. Vi er en "fuldservice" virksomhed inden for vores branche, og den samlede danske organisation består af en række kompetente medarbejdere fordelt på vores afdeling i København og Svendborg.

I Svendborg findes vores produktion og aftapning, ligesom vi supporteres af vores produktionsanlæg i Finland og Baltikum – vi fremstiller mange af vore egne mærker, men producerer og tapper også for 3. part - både lokale som internationale partnere. Ud over produktionsfaciliteterne findes også vores store logistikcenter og kundeservicecenter, der ligger fuldt integreret med produktionen, og sikrer optimale betingelser for egen som 3. parts logistikforretning.

I Virum lidt nord for København er den kommercielle afdeling samlet, med salg og markedsføring som hjørnesten. Vi sætter en stolthed i at udvikle, bygge og vedligeholde stærke brands, egne som leverandørmærker, med fokus på et højt serviceniveau og en langvarig forbrugerloyalitet.

Back to top

Velkommen

Denne hjemmeside indeholder information om drikkevarer, som henvender sig til dig der er fyldt 18 år.

Ja, jeg er fyldt 18 år

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere