1-Enkelt

1-Enkelt er en elegant og modern bitter, hvis brand er blevet udvidet, så Danmark har fået sit første ingefærshot. Med 100% naturlige ingredienser indeholder 1-Enkelt Ginger både noget varmt, noget friskt og noget sødt. Give Ginger a shot!

Koskenkorva

Det ekstremt høje antal destilleringsbakker - 250 - tilsikrer en fantastisk blød og rund smag, hvor filtrering er unødvendig. Det reneste finske kildevand, samt det bedste byg, giver den unikke bløde smag. Koskenkorva smager fantastisk, både ren og i cocktails.

O.P. Anderson

Denne traditionsrige svenske akvavit er håndværksmæssigt fremstillet og krydret efter en original opskrift med kommen, anis og fennikel. Den er lavet på udvalgte råvarer og er statskontrolleret økologisk. Krydderi destillatet lagres på egetræsfade i mindst 6 måneder, hvilket afrunder smagen og gør den særdeles mødekommende.

Amarula

Amarula er en blød og rund creme likør med nuancer af vanille og eksotisk frugt. Den sjældne, smagfulde Marulafrugt er en vigtig ingrediens i creme likøren Amarula. Frugtens indhold af c-vitamin og protein gør den til en delikatesse for savannens elefanter.

Brøndums

Akvavit er en traditionsrig drik i Norden. Betegnelsen akvavit stammer fra det latinske aqua vitae der betyder "livets vand". Den vandt indpas i Middelalderen og var i begyndelsen et lægemiddel tilsat helbredende urter.

Botran

Botran Rom laves på sukkerrørsjuiceekstrakt kaldet ’virgin honey’. Ekstrakten fermenteres og destilleres i en langsom proces.

El Dorado Rum

El Dorado rom er en autentisk romproducent der blev grundlagt helt tilbage i år 1670. Sukker fra de lokale producenter i Guyana, og de unikke destilliseringsmetoder, Wooden Coffey Still og Wooden Pot Still, bidrager til den unikke smag af El Dorado rom, som da også bliver anset for at være en af verdens bedste og har vundet utallige priser.

Prima

Snaps er en del af den svenske kulturhistorie og er en tidløs smagsforstærker til mad. Nu samler den svenske snaps sig under et nyt navn “Prima Svensk Aquavit och Brännvin”.

Blossa

Blossa Gløgg er en bred svensk serie, der rummer nordens største gløgg mærke. Med over 5 millioner liter i salg i norden samt en kendskabsgrad på 100% i Sverige, er Blossa et mærke man ikke kan komme udenom. Blossa er forbrugernes absolutte favorit, og kvaliteten er uden sammenligning med de klassiske. Serien er baseret på en opskrift fra den sidste del af 1900 tallet og forbliver en velbeskyttet hemmelighed.

Xanté

Ultra Premium og meget unik spiritus. Xanté er fremstillet af den franske Cognac tilsat et kvalitets destilat af de fineste Belgiske pærer. Xanté er en unik og meget alsidig spiritus - nydes ren, gerne med is, eller som ingrediens til et væld af cocktails og drinks. Smagen er kompleks med afbalanceret sødme.

Grönstedts cognac

Kendetegnet for Grönstedts er en ren, ensartet klassisk stil med fyldig og blød karakter. Grönstedts blev grundlagt af Johan Daniel Grönstedts tilbage i 1846. I dag er Grönstedts et internationalt anerkendt mærke, bl.a. grundet det fantastiske arbejde af Folke Andersson, Master Blender hos Grönstedts Cognac.

Maison Brillet Cognac

Brillet’s grundsten er tradition, excellence og familiearv. Maison Brillet har mere end 350 års historie i hjertet af Cognac! Maison Brillet blev grundlagt i det 17. århundrede af Guy Brillet. Den dag i dag er Maison Brillet stadig familieejet og bestyres af 10. generation af Brillet-familien.

Douglas Laing Whisky

Douglas Laing & Co. blev grundlagt i 1948 af Fred Douglas Laing. Remarkable Regional Malts repræsenterer forskellige regioner og giver fornemmelsen af whisky direkte fra tønden.

Bunnahabhain Whisky

Destilleriet ligger på den isolerede nord-østlige spids af Islay I Scotland, tæt ved Margadale flod, hvis klare vand bruges til destillationen.

Alma Austral

Alma Austral udtrykker det bedste fra Argentina nemlig sammensmeltningen af Europæisk vintradtion med Sydamerikansk fornyelse. Den stil, Alma Austral søger at formidle, er en, der værdsætter identiteten af hver voksende region, altid i overensstemmelse med internationale standarder.

Clos du Bois

Clos Du Bois er dyrket i Sonoma Country og Coastal Californien. Clos’ vision startede med at kombinere de bedste franske vinfremstillingsteknikker med de bedste Sonoma druer, for at skabe balancerede og tilgængelige vine. Vinen er i dag værdsat af profesionnelle smagere med et væld af medaljer og internationale anerkendelser.

Pasqua

En familie passion. Et århundredes historie. En historisk vingård, der producerer høj kvalitets italienske vine og en af de vigtigste spillere på det italienske og internationale vinmarked. Vinhuset Pasqua blev etableret tilbage i 1925, da Pasqua-brødrene startede deres vinproduktion i byen Verona.

El Tiempo

El Tiempo er en serie moderne vine fra Spanien, der er tidstypiske for hvad de yngre vingenerationer nyder til hverdag og sammenkomst.

Santa Christina

Santa Christina er dyrket på marker i Central Valley i Chile, hvor vinene henter smag, saft og kraft fra gavmild jord, bagende sol og svalende vind fra Stillehavet. Santa Christina har været på det danske marked i mere end 20 år og falder i høj grad i danskernes smag. Det er let drikkelige vine i høj kvalitet og med en behagelig, rund og balanceret smag. De er ideelle til at drikke alene, men ligeledes sammen med mad.

Chill Out

Chill Out er en serie af kvalitetsvine, som er ukomplicerede og lette at drikke. Det unikke og anderledes design af boxene signalerer i høj grad denne afslappede tilgang - ikke blot til vinene, men til livet og de situationer, hvor vi drikker Chill Out. Fokus er afslapning, hyggestunder ved grillen, ved stranden og naturen i øvrigt, samt hyggeligt samvær med venner og familie.

Larsen Cognac

Larsen Cognac er skabt til dem der lever for at udforske, som er på en mission for at lære nye ting og finde nye perspektiver. For dem der søger spændningen uventede steder, er Cognac altid en stor opdagelse.

Heering

Lige siden 1818 da Peter F. Heering begyndte at producere HEERING Cherry Liqueur i sin beskedne kælder, har HEERING Cherry Liqueur været en vigtig hovedingrediens for mange af verdens mest populære og klassiske cocktails.
Back to top

Velkommen

Denne hjemmeside indeholder information om drikkevarer, som henvender sig til dig der er fyldt 18 år.

Ja, jeg er fyldt 18 år

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere