1-Enkelt

1-Enkelt er en elegant og modern bitter, hvis brand er blevet udvidet, så Danmark har fået sit første ingefærshot. Med 100% naturlige ingredienser indeholder 1-Enkelt Ginger både noget varmt, noget friskt og noget sødt. Give Ginger a shot!

Koskenkorva

Det ekstremt høje antal destilleringsbakker - 250 - tilsikrer en fantastisk blød og rund smag, hvor filtrering er unødvendig. Det reneste finske kildevand, samt det bedste byg, giver den unikke bløde smag. Koskenkorva smager fantastisk, både ren og i cocktails.

O.P. Anderson

Denne traditionsrige svenske akvavit er håndværksmæssigt fremstillet og krydret efter en original opskrift med kommen, anis og fennikel. Den er lavet på udvalgte råvarer og er statskontrolleret økologisk. Krydderi destillatet lagres på egetræsfade i mindst 6 måneder, hvilket afrunder smagen og gør den særdeles mødekommende.

Amarula

Amarula er en blød og rund creme likør med nuancer af vanille og eksotisk frugt. Den sjældne, smagfulde Marulafrugt er en vigtig ingrediens i creme likøren Amarula. Frugtens indhold af c-vitamin og protein gør den til en delikatesse for savannens elefanter.

Brøndums

Akvavit er en traditionsrig drik i Norden. Betegnelsen akvavit stammer fra det latinske aqua vitae der betyder "livets vand". Den vandt indpas i Middelalderen og var i begyndelsen et lægemiddel tilsat helbredende urter.

Heering

Heering Cheery Liqueur og Heering Coffee Liqueur er udelukkende baseret på naturlige råvarer.

Botran

Botran Rom laves på sukkerrørsjuiceekstrakt kaldet ’virgin honey’. Ekstrakten fermenteres og destilleres i en langsom proces.

Valhalla

Valhalla er et urtebaseret shot fra Koskenkorva, som tilbyder en helt unik smag og udtrykker "The Spirit of Nordic Legends". Både shotet og flasken er skabt med inspiration fra den nordiske mytologi og rummer forskellige historier.

Prima

Snaps er en del af den svenske kulturhistorie og er en tidløs smagsforstærker til mad. Nu samler den svenske snaps sig under et nyt navn “Prima Svensk Aquavit och Brännvin”.

Blossa

Blossa Gløgg er en bred svensk serie, der rummer nordens største gløgg mærke.

Xanté

Xanté er mystisk, udfordrende og lader sig kun forklare ved at smage den

El Dorado Rum

El Dorado rom er en autentisk romproducent, som da også bliver anset for at være en af verdens bedste og har vundet utallige priser.

Douglas Laing Whisky

Douglas Laing & Co. blev grundlagt i 1948 af Fred Douglas Laing. Remarkable Regional Malts repræsenterer forskellige regioner og giver fornemmelsen af whisky direkte fra tønden.

Bunnahabhain Whisky

Destilleriet ligger på den isolerede nord-østlige spids af Islay I Scotland, tæt ved Margadale flod, hvis klare vand bruges til destillationen.

Alma Austral

Alma Austral udtrykker det bedste fra Argentina nemlig sammensmeltningen af Europæisk vintradition med Sydamerikansk fornyelse.

Clos du Bois

Clos Du Bois er i dag værdsat af profesionnelle smagere med et væld af medaljer og internationale anerkendelser.

Pasqua

En historisk vingård, der producerer høj kvalitets italienske vine og en af de vigtigste spillere på det italienske og internationale vinmarked.

Larsen Cognac

Larsen Cognac er skabt til dem der lever for at udforske, som er på en mission for at lære nye ting og finde nye perspektiver. For dem der søger spændningen uventede steder, er Cognac altid en stor opdagelse.

Santa Christina

Santa Christina er let drikkelige vine i høj kvalitet og med en behagelig, rund og balanceret smag. De er ideelle til at drikke alene, men ligeledes sammen med mad.
Back to top

Velkommen

Denne hjemmeside indeholder information om drikkevarer, som henvender sig til dig der er fyldt 18 år.

Ja, jeg er fyldt 18 år

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere