1-Enkelt

1-Enkelt er en elegant og modern bitter, hvis brand er blevet udvidet, så Danmark har fået sit første ingefærshot. Med 100% naturlige ingredienser indeholder 1-Enkelt Ginger både noget varmt, noget friskt og noget sødt. Give Ginger a shot!

Koskenkorva

Det ekstremt høje antal destilleringsbakker - 250 - tilsikrer en fantastisk blød og rund smag, hvor filtrering er unødvendig. Det reneste finske kildevand, samt det bedste byg, giver den unikke bløde smag. Koskenkorva smager fantastisk, både ren og i cocktails.

O.P. Anderson

Denne traditionsrige svenske akvavit er håndværksmæssigt fremstillet og krydret efter en original opskrift med kommen, anis og fennikel. Den er lavet på udvalgte råvarer og er statskontrolleret økologisk. Krydderi destillatet lagres på egetræsfade i mindst 6 måneder, hvilket afrunder smagen og gør den særdeles mødekommende.

Brøndums

Akvavit er en traditionsrig drik i Norden. Betegnelsen akvavit stammer fra det latinske aqua vitae der betyder "livets vand". Den vandt indpas i Middelalderen og var i begyndelsen et lægemiddel tilsat helbredende urter.

Valhalla

Valhalla er et urtebaseret shot fra Koskenkorva, som tilbyder en helt unik smag og udtrykker "The Spirit of Nordic Legends". Både shotet og flasken er skabt med inspiration fra den nordiske mytologi og rummer forskellige historier.

Blossa

Blossa Gløgg er en bred svensk serie, der rummer nordens største gløgg mærke.

Prima

Snaps er en del af den svenske kulturhistorie og er en tidløs smagsforstærker til mad. Nu samler den svenske snaps sig under et nyt navn “Prima Svensk Aquavit och Brännvin”.

Larsen Cognac

Larsen Cognac er skabt til dem der lever for at udforske, som er på en mission for at lære nye ting og finde nye perspektiver. For dem der søger spændningen uventede steder, er Cognac altid en stor opdagelse.

Santa Christina

Santa Christina er let drikkelige vine i høj kvalitet og med en behagelig, rund og balanceret smag. De er ideelle til at drikke alene, men ligeledes sammen med mad.
Back to top

Velkommen

Denne hjemmeside indeholder information om drikkevarer, som henvender sig til dig der er fyldt 18 år.

Ja, jeg er fyldt 18 år

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere