Brøndums

Akvavit er en traditionsrig drik i Norden. Betegnelsen akvavit stammer fra det latinske aqua vitae der betyder "livets vand". Den vandt indpas i Middelalderen og var i begyndelsen et lægemiddel tilsat helbredende urter.

Historien

Brøndums Snaps er et traditionsrigt akvavitmærke der dateres tilbage til 1840, da brændevinsfremstilleren Anthon Brøndum grundlage sit brænderi i Snaregade i København. Anthon Brøndum arvede interessen og passionen for destillationskunsten fra sin far – den garvede brændevinsbrænder C.A. Brøndum.

Anthon Brøndum lancerede i 1840 den kraftige Brøndum Kummenaquavit, som i dag er en af de ældste danske akvavitter. Anthon Brøndums egen søn Alfred gik også ind i firmaet og sammen fremstillede de ”A. Brøndum og Søn Fuselfri Kummenbrændevin” der blev relanceret i 1916 som den Brøndums Snaps danskerne kender i dag.

Brøndums Venner

Kryddersnapse

Sidst tilkomne til Brøndums familien, er de to kryddersnapse med Æble & Timian og med Rabarber & Ingefær. Begge er de en hyldest til det blomstrene kryddersnapse-univers som fanger flere og fleres interesse. Kryddersnapsene er baseret på Brøndums Klar, som er basen i en hver god kryddersnaps. Find selv opskrifter her på siden eller på Brøndums Snaps.

Brøndums Rabarber & Ingefær
Brøndums Æble & Timian

Læs mere på Brøndums Snaps eller facebooksiden

Back to top

Velkommen

Denne hjemmeside indeholder information om drikkevarer, som henvender sig til dig der er fyldt 18 år.

Ja, jeg er fyldt 18 år

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere