Likør

Produkter

Artikler

 • Amarula

  Amarula er en blød og rund creme likør med nuancer af vanille og eksotisk frugt. Den sjældne, smagfulde Marulafrugt er en vigtig ingrediens i creme likøren Amarula. Frugtens indhold af c-vitamin og protein gør den til en delikatesse for savannens elefanter.
 • Xanté

  Ultra Premium og meget unik spiritus. Xanté er fremstillet af den franske Cognac tilsat et kvalitets destilat af de fineste Belgiske pærer. Xanté er en unik og meget alsidig spiritus - nydes ren, gerne med is, eller som ingrediens til et væld af cocktails og drinks. Smagen er kompleks med afbalanceret sødme.
 • Heering

  Lige siden 1818 da Peter F. Heering begyndte at producere HEERING Cherry Liqueur i sin beskedne kælder, har HEERING Cherry Liqueur været en vigtig hovedingrediens for mange af verdens mest populære og klassiske cocktails.
 • Valhalla by Koskenkorva

  Valhalla by Koskenkorva har startet det nye år med en udvidelse af Valhalla-familien på alle leder og kanter. Den populære nordiske smag med naturlig sødme, baseret på regionens urter og krydderier, fås nu i tre forskellige størrelser.
Back to top

Velkommen

Denne hjemmeside indeholder information om drikkevarer, som henvender sig til dig der er fyldt 18 år.

Ja, jeg er fyldt 18 år

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere