Nyheder

 • Velkommen til endnu en årgang

  News creation date
  Som vi nu kan ane den mørke tids komme, kan vi - traditionen tro - også se frem til at byde endnu en Blossa Årgangsglögg velkommen i familien.
 • Endnu et skotsk bekendtskab

  News creation date
  For ca. et år siden bød Altia velkommen til Douglas Laing, som bl.a. introducerede os for deres fire Remarkable Regional Malts whiskyer.
  I år kan vi nu stolt introducere endnu en RRM whisky til familien: The Epicurean.
 • Altia søger studentermedhjælpere

  News creation date
  Mangler du et studierelevant job?
  Altia Denmark A/S søger en administrativ studentermedhjælper til at assistere salgs- og marketingafdelingen 10-15 timer om ugen.
 • Altia søger to Customer Service Assistants

  News creation date
  Brænder du for at arbejde med nogle af Nordens stærkeste brands og blive en del af et team med en positiv og uformel tone? Og har du lyst til via dit drive og væremåde at skabe gode resultater i en organisation med kort vej fra idéer til handling? Så søg denne stilling!
 • O.P. Anderson nyhed: Petronella

  News creation date
  Petronella - - Økologisk aquavit med noter af æble og kummen.
  Foråret står for døren, og i denne tid med påskefrokost, pinsefrokost eller det helt almindelige danske frokostbord, hvad egner sig så bedre end en mild og delikat akvavit? I år lancerer svenske O.P. Anderson deres nye akvavit Petronella som er et mildere alternative til den traditionelle akvavit og er derfor også særdeles velegnet til diverse cocktails på en lun forårsdag.
 • Altia byder velkommen til nye skotske bekendtskaber

  News creation date
  I takt med at foråret blomstrer op, har Altia også åbnet op for dørene og har budt et nyt skotsk bekendtskab velkommen indenfor. Den eftertragtede skotske whisky producent, Douglas Laing, har dette forår indgået aftale med Altia, og vi kan nu stolt tilbyde det danske marked noget af den bedste og mest kvalitets bevidste skotske whisky.
 • Brøndums introducerer nye Kryddersnapse

  News creation date
  Snaps har i mange år været fast gæst på forårets frokostborde, og de seneste år har særligt tendensen til hjemmelavede kryddersnapse taget fart. Brøndums Snaps har i årevis sat en ære i at krydre smagfulde snapse til danskerne og lancerer nu en serie af kryddersnapse med naturlige råvarer, der med deres frugtrige og krydrede smag og en lavere alkoholstyrke egner sig fortrinligt til frokosten.
 • Flot hæder til Botran Rom

  News creation date
  Botran Rom er blevet hædret af det velrenommerede og internationale spiritusmagasin The Spirit Business. Ron Añejo Botran Solera 1893 blev anbefalet på Top 10 Award of winning rums – en liste baseret på resultaterne fra 2014 Rum Masters contest. Ligeledes har verdens bedste bartender, Simone Caporale, der er ansat på den prisbelønnede Artesian Bar i London, udvalgt Botran Rom som ingrediens i f.eks. daiquiris. Læs flere detaljer i nedenstående:
Back to top

Velkommen

Denne hjemmeside indeholder information om drikkevarer, som henvender sig til dig der er fyldt 18 år.

Ja, jeg er fyldt 18 år

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere