Nyheder

 • NYHED RENAULT AVEC - PERFEKT TIL KAFFEN

  News creation date
  Renault AVEC har en særdeles rund og blød smag med udprægede noter af mokka, vanilje og fadkarakter.
  En innovativ bearbejdning af egetræsfadene giver Renault AVEC helt unikke smagsnuancer efter lagringen, der gør denne cognac helt perfekt til kaffen.
 • Økologisk juleaquavit med noter af orange og cognac

  News creation date
  Ingen julefrokost uden snaps. ’O.P. Anderson Julaquavit’ har julede noter af bitter orange og cognac, men er krydret med kommen, anis og fennikel som sin originale storebror i aquavitporteføljen, hvilket gør den særdeles velegnet til det traditionelle, danske julefrokostbord.
 • Vilkår og betingelser

  News creation date
  Tak, fordi du besøger Altia Denmark’s websted (Altiadenmark.dk). Disse vilkår og betingelser gælder for alt indhold og alt anvendelse af webstedet. Ved at tilgå og benytte webstedet accepterer du disse vilkår.
 • Persondatapolitik

  News creation date
  Her hos Altia Denmark er vi forpligtede på at beskytte personoplysninger tilhørende vores kunder, interessenter og andre kontakter i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.
 • Endnu et skotsk bekendtskab

  News creation date
  For ca. et år siden bød Altia velkommen til Douglas Laing, som bl.a. introducerede os for deres fire Remarkable Regional Malts whiskyer.
  I år kan vi nu stolt introducere endnu en RRM whisky til familien: The Epicurean.
 • O.P. Anderson nyhed: Petronella

  News creation date
  Petronella - - Økologisk aquavit med noter af æble og kummen.
  Foråret står for døren, og i denne tid med påskefrokost, pinsefrokost eller det helt almindelige danske frokostbord, hvad egner sig så bedre end en mild og delikat akvavit? I år lancerer svenske O.P. Anderson deres nye akvavit Petronella som er et mildere alternative til den traditionelle akvavit og er derfor også særdeles velegnet til diverse cocktails på en lun forårsdag.
 • Altia byder velkommen til nye skotske bekendtskaber

  News creation date
  I takt med at foråret blomstrer op, har Altia også åbnet op for dørene og har budt et nyt skotsk bekendtskab velkommen indenfor. Den eftertragtede skotske whisky producent, Douglas Laing, har dette forår indgået aftale med Altia, og vi kan nu stolt tilbyde det danske marked noget af den bedste og mest kvalitets bevidste skotske whisky.
 • Brøndums introducerer nye Kryddersnapse

  News creation date
  Snaps har i mange år været fast gæst på forårets frokostborde, og de seneste år har særligt tendensen til hjemmelavede kryddersnapse taget fart. Brøndums Snaps har i årevis sat en ære i at krydre smagfulde snapse til danskerne og lancerer nu en serie af kryddersnapse med naturlige råvarer, der med deres frugtrige og krydrede smag og en lavere alkoholstyrke egner sig fortrinligt til frokosten.
Back to top

Velkommen

Denne hjemmeside indeholder information om drikkevarer, som henvender sig til dig der er fyldt 18 år.

Ja, jeg er fyldt 18 år

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere