O.P. Anderson

Denne traditionsrige svenske akvavit er håndværksmæssigt fremstillet og krydret efter en original opskrift med kommen, anis og fennikel. Den er lavet på udvalgte råvarer og er statskontrolleret økologisk. Krydderi destillatet lagres på egetræsfade i mindst 6 måneder, hvilket afrunder smagen og gør den særdeles mødekommende.

Akvavit

Akvavit er en traditionsrig drik i Norden. Betegnelsen akvavit stammer fra det latinske aqua vitae der betyder "livets vand". Den vandt indpas i Middelalderen og var i begyndelsen et lægemiddel tilsat helbredende urter.

Akvavit (eller aquavit) er en kommenkrydret og/eller dildkrydret spiritus aromatiseret med et destillat af planter eller krydderier. Alkoholprocenten for en akvavit skal være på mindst 37,5%.

O.P. Anderson er Sveriges ældste kryddersnaps og bedst sælgende. Lanceret i 1891 til ære for den svenske entreprenør af samme navn. Herhjemme har den haft en imponerende omsætningsvækst takket være de danske kvalitetsbevidste akvavit nydere. Prøv selv en ved førstkommende lejlighed.

 

Læs mere og deltag i konkurrencer på opanderson.dk eller facebooksiden

En drinksmixer

O.P. Anderson akvavitterne er med deres historie og traditionsrige smag oplagt til de danske frokostanretninger. Men smagen rækker faktisk længere endnu og helt frem til de sene timer og nattelivets smagsfulde og sprudlende cocktails. O.P. Anderson har fået et friskt pust af nogle af nordens bedste bartender og viser sig værdig som en helt unik drinks mixer i diverse cocktails.

O.P. Collins

Find mange af opskrifterne her på siden under fanen Cocktails, eller tag et kig på nogle af de videoer O.P. Army har lavet.

O.P. Anderson Distillery - Cocktails with O.P. Army
Back to top

Velkommen

Denne hjemmeside indeholder information om drikkevarer, som henvender sig til dig der er fyldt 18 år.

Ja, jeg er fyldt 18 år

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere