Valhalla

Valhalla er et urtebaseret shot fra Koskenkorva, som tilbyder en helt unik smag og udtrykker "The Spirit of Nordic Legends". Både shotet og flasken er skabt med inspiration fra den nordiske mytologi og rummer forskellige historier.

Det unikke miljø

Fortællingerne siger at nordvinden skabte vikingerne og at vores miljø har formet den nordiske karakter. I gennem historien, har det nordiske folk gået barske forhold i møde, fra det strenge klima til stærke undertrykkere. Men selv i modgang har folket vist og udviklet en vedvarenhed og modig karakter. En karakter man stadig mærker i dag. Ligesom at folket er blevet formet af de strenge forhold, ligeledes har planterne som vokser i norden. Ved at tilpasse sig forholdene har planterne udviklet komponenter og smage, som gør dem unikke.

Valhalla hylder den stærke nordiske ånd og fællesskabet

Den nordiske ånd

Valhalla får sin inspiration fra den nordiske ånd og med afsæt heri, ønsker Valhalla at motivere det nordiske folk til at skabe en stærk karakter og finde deres egne veje. Ved at se tilbage på de gamle nordiske fortællinger og legender, kan vi binde os til de rødder som skabte vores kultur. Ved at se fremad med mod og håb, har vi styrken til at forme vores skæbne.

Historien om Valhalla

Vegvisir

Valhallas flaske er pyntet med et Vegvisir, som er oldnordisk magisk symbol. Et kompas og en guide til at navigere gennem det barske vejr. Ifølge Islandske skrifter, var symbolet tegnet med blod på panden af den person som skulle finde sin vej. Denne markering ville sikre at personen ikke for vild og fandt sin vej, selvom vejen var ukendt. Vegvisiret er et kompass, som med sine symbolske og magiske kræfter kan give vejvisning og retnign i livet.

Valhalla flasken

Vil du se flere billeder eller læse mere om Valhallas historie, så klik her

Back to top

Velkommen

Denne hjemmeside indeholder information om drikkevarer, som henvender sig til dig der er fyldt 18 år.

Ja, jeg er fyldt 18 år

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere