Valhalla by Koskenkorva

Valhalla by Koskenkorva har startet det nye år med en udvidelse af Valhalla-familien på alle leder og kanter. Den populære nordiske smag med naturlig sødme, baseret på regionens urter og krydderier, fås nu i tre forskellige størrelser.

Valhalla finder sin inspiration i oldnordisk mytologi. Her er Valhalla stedet, hvor faldne konger og helte lever til evig tid. Valhalla er bevogtet af unge, smukke kvinder på bevingede heste; og det er kun de modigste mænd, der får lov til at komme ind. Hver morgen går Valhallas mænd i kamp, og hver aften tager de hjem og drikker, fester og deler historier om tapperhed. Legenderne om Valhalla symboliserer den ånd, der er til stede hos de nordiske mænd: En stærk og modig karakter. Valhalla er the spirit of nordic legends.

Denne nordiske spiritus er baseret på regionens urter og krydderier. De dramatiske temperatur - og lysvariationer skaber et unikt miljø for planternes vækst - når årstiderne skifter, er planterne nødt til at tilpasse sig for at overleve. Urter og krydderier danner komplekse aromatiske forbindelser, som gør Valhalla unik.

Valhalla kan nydes afkølet eller ved stuetemperatur både som shot eller som mixer i long drinks.

Valhalla - Spirit of Nordic Legends
Back to top

Velkommen

Denne hjemmeside indeholder information om drikkevarer, som henvender sig til dig der er fyldt 18 år.

Ja, jeg er fyldt 18 år

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere